stupid.

aqY9Vp388621-02

uite-mă, making stupid plans for the coming stupid days; de parcă nu aş fi înconjurată de mulţimea asta de oameni, acum îmi  mai epuizez privirea şi cu un post; cât de trist trebuie să fie să nu ai cu cine vorbi, să nu poţi destăinui nimănui secreul care te roade şi nu-ţi lasă secunda de oftat. Ciudat şi cu blogurile astea, că te citeşte vizitatorul care nu te cunoaşte şi-ţi pune eticheta, când tu, de fapt, ai o fire atât de complexă şi creativă de Rabelais [sau Monet?!] pe care însă o ascunzi bine, ca să nu te scoată din triunghiul emblematic.

vorbe, mesiu, vorbe!

nu am nimic important de comunicat, sper doar să nu mor precum “Michelle” Jackson fără testament, aşa subit [dar plănuit]; aş vrea să mă decid şi indecid de mai multe ori înainte de a şti cui las toate cutiile cu amintiri [şi hell knows, sunt multe], pietrele preluate de prin colţurile de lume pe unde am poposit pe timp frumos cu soare zâmbitor şi florile uscate, dar mai ales cărţile; şi în ciuda faptului că am max. 5 persoane care mă iubesc [ce mai e şi iubirea?] şi care ar putea avea grijă de “moştenire”, ştiu k într-un final my remains vor sfârşi prăfuite într-un pod sau beci, prin lăzi de lemn de coajă de ou; nu, ele trebuie “îngrijite”, îmbălsămate, hidratate cu un praf fin aproape invizibil de mici atenţii; după cum spune quizz-ul: u don’t wanna end up all alone!

sărutaţi curcubee şi mancaţi fluturi, înfloriţi ochii înceţoşaţi dimineaţa, luaţi rouă în căuşul palmei  să vă îmbălsămaţi memoria şi, cel mai important: nu uitaţi să deschideţi geamul când “moşul” nu s-a risipit încă de pe gene.

o săptămână colorată vă doresc!

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Posted by vamelie on July 16, 2009 at 7:34 pm

  cat verdi!

  Reply

 2. aşa să cade!

  Reply

 3. Posted by vamelie on July 16, 2009 at 8:33 pm

  muher,da’pe tine te-o afectat rau de tot disparitia rejilui…las’dom’le ca n-apuci tu sa sforai bine sub pamant ca iti si vindem noi bunatate de avere ca sa ne ducem sus la biliard…sa ne scuturam fitele pe podele de nuiele…si sa bem in cinstea mortii tale 😉

  Reply

 4. cat de linistitor gandul … sa nu uiti sa-i zici ca l-am iubit, cat l-am iubit si ca nu a mai fost nimeni dupa el, iti multumesc prietene!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: